Logo

USOP Projesi, 5. Yönlendirme Komite Toplantısı Gerçekleştirildi

31 Mart 2022 tarihinde Ankara’da USOP Yönlendirme Komite toplantısının beşincisi gerçekleştirildi.

Toplantıya Daire Başkanımız Nedim Yeşil, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkan Yardımcısı Laurent Guirkinger, AB Türkiye Delegasyonu Ulaştırma Politikası ve İklim Değişikliği Ekip Koordinatörü Göktuğ Kara ve Oya Sözeren, AB Yatırımları Dairemizin birim sorumluları ve sözleşme yönetici, teknik destek projemizin anahtar uzmanları ve proje asistanları ile ICE WE Temsilcisi Serdar Dinler katıldı. Kilit Uzman 2 – İhale ve Proje Yönetim Uzmanı İgor Burazin toplantıya çevrimiçi olarak katıldı.

Sayın Başkanımız Nedim Yeşil’in toplantıyı açmasının ardından Teknik Destek Projesinin Takım Lideri Tatjana Arsova söz alarak projedeki ilerlemeyi aktardı ve projenin gidişatından duyduğu memnuniyeti ve uyumlu çalışmanın devam etmesi dileklerini dile getirdi. İletişim ve Görünürlük Kilit Uzmanı Işın Gürel ise görünürlük ve tanıtım faaliyetleri başlığı altında gerçekleştirilen ve bundan sonraki altı ayın planlamasını paylaştı. Mart ayındaki kariyer fuarlarına ilişkin kampanyanın başarısının altını çizdi.

Kilit Uzman 2 – İhale ve Proje Yönetim Uzmanı Burazin, çevrimiçi katıldığı toplantıda, sorumlu olduğu bileşenin uygulanmasının oldukça başarılı şekilde devam ettiğini ve tüm proje genelinde faydalanıcı kurum ile olan yakın çalışma temaslarından ve olumlu ilişkilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Devamında Oğuzhan Yılmaz söz alarak kaynak kullanımı hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.

5. Yönlendirme Komite Toplantısı uyumlu bir şekilde sürecin yürütülmesine devam edileceği temennisiyle başarıyla tamamlandı.