Logo

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ne USOP’un Anketine Katılanlar Adına Anlamlı Katkı

USOP’un sosyal medya takipçileri İngilizce kısa adı SUMP olan “Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı” için düğmeye bastı. Sosyal medya üzerinden düzenlenen çevrim içi ankete katılanlar yorumlarını ve önerilerini bıraktılar. Bu öneriler değerlendirildi. Sonunda SUMP’un Türkçe kısa adı SKUp olarak belirlendi. Ankete katılarak değerli görüşlerini paylaşan takipçilerimizi için de fidan dikme kararı alındı. Fidan dikme işlemi ise son derece anlamlı bir güne denk geldi.

Her yıl kutlanması planlanan ve farkındalık çalışmalarıyla desteklenecek olan 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nün ilki, tüm ülkede fidan dikimi etkinlikleriyle kutlandı. Türkiye genelinde, 11 Kasım’da, saat 11.11’de 81 ilde vatandaşların katılımı ile yüzbinlerce fidan toprakla buluşturuldu. Bu kapsamda USOP’da bu anlamlı etkinliğe 582 adet fidan dikimiyle katıldı.

 

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında USOP’a ait fidanlar, Ankara Batıkent Susuz Mevkii ağaçlandırma alanına dikildi. Ankete katılan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz! 

Fotoğraflar