Logo

“Türkiye Demiryolu Sektöründe Intermodal Taşımacılık Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Projesi” Tanıtım Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı (USOP) altında yürütülecek olan “Türkiye Demiryolu Sektöründe Intermodal Taşımacılık Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Projesi” Tanıtım çalıştayı 8 Kasım 2022 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, TCDD ve TCDD Taşımacılık (TCDDT) yetkililerin katılımıyla gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi ev sahipliğinde yapılan toplantının açılış konuşması Planlama Daire Başkanı Sn Dr.Demet CAVCAV tarafından yapıldı.

Projenin yürütülmesi ile ilgili detayların planlandığı toplantıda teknik destek ekibi adına Takım Lideri Salvatore D’ALFONSO ve Kilit Uzman 2 Tom KENNEDY tarafından detaylı bir sunum yapıldı. Projenin ilk altı aylık planının paylaşılmasından sonra katılımcıların katkılarıyla projenin çalışma prensipleri belirlendi.