Logo

Genel Müdürlüğümüz ve Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı Arasında 2. Eşgüdüm Toplantısı 8 Aralık 2022 Tarihinde Yapıldı

8 Aralık 2022 tarihinde Genel Müdürümüz Sn. Burak AYKAN başkanlığında Bakanlığımız heyeti ve Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı heyeti arasında ulaştırma sektöründe AB ile yürütülmekte olan çalışmalara ilişkin olarak güncel konuların görüşüldüğü 2. eşgüdüm toplantısı yapılmıştır.

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığından Avrupa Birliği ile İlişkiler Genel Müdürü Sn. Elif KURŞUNLU, Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Sn. Bülent ÖZCAN, Genel Müdür Yardımcısı Sn. Murat ŞEN, Daire Başkanları Sn. Burcu ALTINORDU ve Sn. Cemre GÜZEL ile AB İşleri Uzmanı Sn. Ahmet Emre ÜNGÖR’ün katılım sağladığı toplantıda Bakanlığımızı temsilen AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürümüz Sn. Burak AYKAN, AB Yatırımları Dairesi Başkanımız Sn. Dr. Tijen İĞCİ, Uluslararası Politikalar Dairesi Başkanı Sn. Mustafa İMAMOĞLU ve AB Uzmanı Sn. Burcu ÖZCAN ile Denizcilik Uzmanı Sn. Sevtap ÖZDOĞAN hazır bulunmuşlardır.

Oldukça verimli geçen toplantıda Sn. Genel Müdürümüz başkanlığındaki Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı heyetinin 3-4 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirdiği Brüksel temasları, IATA Wings of Change Europe etkinliği, USOP uygulamasına ilişkin son gelişmeler ve 2022 Türkiye Raporu gibi güncel konular görüşülmüştür.