Logo

Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi (Düzce SKUp) Başlangıç Toplantısı Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUp) Projesinin başlangıç toplantısı 9 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşmiştir. Düzce’de sürdürülebilir kentsel hareketliliği teşvik etmeyi amaçlayan projenin Sözleşme Makamı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Nihai Faydalanıcısı Düzce Belediyesi’dir.

Daire Başkanımız Sayın Dr. Tijen İğci yönetimindeki toplantıya Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü, T.C. ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Ulaştırma Sektörü Program Yöneticisi Sayın Akif Türkel, Daire Başkanlığımızın temsilcileri, Düzce Belediyesi temsilcileri, Yüklenici konsorsiyumun temsilcileri ve proje ekibi katılmıştır.

Toplantı, Sayın Dr. Faruk Özlü ve Sayın Akif Türkel’in projenin önemi ile ilgili konuşmalarının ardından, Proje’nin genel kapsamı, işleyiş ve ilerleyiş planı ile ilgili sunum ve Proje Kilit Uzmanları Sayın Bas Govers ve Sayın Patrick van Egmond’ın SKUp projelerinin önemi ve Düzce kenti için uygunluğu ile ilgili konuşmalarıyla sonlanmıştır.