Logo

Mobil Tanıtım Aracımız Gençlere Yönelik Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ndeydi

Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla ilki 9-12 Aralık 2021’de Ankara'da gerçekleştirilen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", yoğun ilgi üzerine 2022 yılı boyunca "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla Gaziantep, Konya, Antalya, Adana, Kayseri, Malatya, Samsun, Diyarbakır, Van, İzmir, İstanbul ve Eskişehir'de düzenlendi. Yıl bitmeden son duraklardan biri de İstanbul oldu. 27-28 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine mobil tanıtım aracımız ile #USOPYollarda ekibi olarak bizler de katılım sağladık ve gençlerimizle bir araya geldik.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri ile hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileriyle onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bir araya getiriliyor. Bu sayede gençler tanıtım günleri boyunca projeler ve yeniliklerle ilgili bilgilendiriliyor. Program kapsamında gençlerin burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.

Bu bağlamda mobil tanıtım aracımız ziyarete gelen 200’ü aşkın gençle USOP çatısı altında gerçekleştirilen ve Türkiye ile Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen projeleri, Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUp)’a dair temel bilgileri iki gün boyunca paylaştık, soruları yanıtladık. 

Fotoğraflar