Logo

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu (EUD) İletişim Koordinasyon Toplantısı 22 Şubat 2022 Tarihinde Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu (EUD)  ve Ab Yatırımları Dairesi  tanıtım ve görünürlük faaliyetlerde iş birliğinin arttırılması  için İletişim Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Karşılıklı etkinlik programlarının değerlendirildiği toplantı 22 Şubat 2022 tarihinde saat 14:30’da AB Yatırımları Dairesi TD ve İK Birim personeli, Delegasyon iletişim ekibi temsilcileri  ve teknik destek projesi uzmanlarının katılımlarıyla çevrim içi ortamda gerçekleşti.

Toplantıda AB Türkiye Delegasyonu’nun önümüzdeki dönemde yapmayı planladığı etkinlikler ve USOP olarak planladığımız etkinlik konuları ele alındı. AB Türkiye Delegasyonu temsilcileri 9 Mayıs Avrupa Günü için planlanan çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Bunun yanında daha ileri tarihli dönemlerde yapmayı düşündükleri faaliyetleri aktardılar.

Toplantıda USOP İletişim ekibi olarak Mart ayında gerçekleşecek olan  Kariyer Fuarları ile Nisan-Mayıs aylarında faaliyete geçireceğimiz Okul Tanıtım Kampanyamız hakkında bilgiler aktardık. Mobil Tanıtım ve Görünürlük kampanya arcımızla katılım sağlayacağımız bu etkinlikerde yapılacaklar kısaca katılımcılara aktarıldı.

Toplantıda karşılıklı etkileşimin ve iş birliğinin nasıl geliştiliribileceği ile sosyal medya platformlarında yapılabilecekler üzerinde durulduktan sonra bir sonraki toplantı tarihi belirlendi ve toplantı sonlandırıldı.