Logo

“IPA II (2014-2020) Döneminde Ulaştırma Program Otoritesi ve Nihai Faydalanıcıların Güçlendirilmesi için Teknik Destek Projesi"nin 8. Yönlendirme Komitesi Gerçekleştirildi

"IPA II (2014-2020) Döneminde Ulaştırma Program Otoritesi ve Nihai Faydalanıcıların Güçlendirilmesi için Teknik Destek Projesi" kapsamında 8. Yönlendirme Komitesi toplantısı 28 Şubat 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya AB Yatırımları Dairesi (ABYD) Başkanı Dr. Tijen İğci, ABYD birim sorumluları ve sözleşme yöneticisinin yanı sıra Proje kilit uzmanları ile teknik destek ekibi katılmıştır.

Dr. Tijen İğci’nin açılış konuşmasının ardından Teknik Destek Projesi'nin Takım Lideri Temmuz-Aralık 2023 dönemi proje faaliyetlerinde kaydedilen ilerlemeye ilişkin bilgi vermiştir. İhale ve Proje Yönetimi Kilit Uzmanı Bileşen 2, İletişim ve Görünürlük Kilit Uzmanı ise Bileşen 3 kapsamındaki gelişmeleri sunmuştur. Dr. Tijen İğci’nin değerlendirmelerinin ardından, toplantı, yorum ve önerilerin paylaşılması ile tamamlanmıştır.