Logo

"Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı" Projesi 2. Yönlendirme Komitesi Toplantısı 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirildi

Türkiye-AB mali iş birliği kapsamında, Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı (USOP) altında finanse edilen, Düzce Belediyesi’nin nihai faydalanıcısı olduğu Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi’nin 2. Yönlendirme Komitesi Toplantısı 30 Nisan 2024 tarihinde Düzce’de gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden başkanlığında düzenlenen toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanı Dr. Tijen İğci’nin yanı sıra Sözleşme Makamı, Düzce Belediyesi, yüklenici temsilcileri ve proje kilit uzmanları katılım sağladı.

Başkan Yardımcısı Hasan Günden’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Dr. Tijen İğci’nin konuşmaları ile devam etti. Akabinde proje kilit uzmanları Bas Govers ve Patrick Van Egmond projenin mevcut durumuna ilişkin sunum yaptı.

Yapılan sunumda yürütülen ve tamamlanan aktiviteler ile şu ana kadar tamamlanan ve üzerine çalışılan proje çıktılarına değinildi. Buna ek olarak Proje’nin geçtiğimiz 6 ayında paydaşlar ve vatandaşlarla yapılan anketler, çalıştaylar ve toplantılardan elde edilen verilerin ışığında hazırlanan “Düzce SKUp Yaklaşımı” sunumu da gerçekleştirildi.

Fotoğraflar